Aanhangers

Snel en nauwkeurig gevolgd door locatie-inzicht dankzij Track & Trace

Ontdek hoe het Solid Track & Trace systeem van GTM uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Het biedt u de mogelijkheid om uw waardevolle aanhangers nauwkeurig te volgen en te beheren.


Met gedetailleerde registratie van aanhangerbewegingen krijgt u inzicht via periodieke rapportages in het gebruik en de beschikbaarheid van uw aanhangers. Dit helpt kosten te besparen door verlies, diefstal of ongeoorloofd gebruik te minimaliseren.


Het GTM Portal maakt nauwkeurige identificatie van aanhangers mogelijk, zodat u altijd weet waar uw aanhangers zich bevinden en wie ze gebruikt met de chauffeursidentificatie, waardoor fouten in de administratie worden verminderd en geen enkele moeite kost.


Daarnaast biedt ons Track & Trace uitzonderingsrapportages en live-meldingen, waardoor u snel kunt reageren op afwijkingen en ongeautoriseerd gebruik van uw aanhangers kunt voorkomen.


Met Track & Trace heeft u in real-time volledig locatie-inzicht in de bewegingen van uw aanhangers, wat bijdraagt aan een optimale inzet en efficiëntie van uw bedrijfsmiddelen.


Begin vandaag nog met het verbeteren van uw aanhangerbeheer.


Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de implementatie van deze oplossing, waardoor u uw aanhangers efficiënter kunt inzetten en de controle kunt behouden over uw waardevolle bedrijfsmiddelen.