Extra Opties voor uw Rittenregistratiesysteem 

Onze track & trace systemen zijn uit te breiden met verschillende opties, zoals extra functionaliteit en integratie met andere systemen.

Hieronder vind u een overzicht van enkele mogelijkheden.

Chauffeurs-identificatie is een vereiste voor het nauwkeurig registreren van ritten en naleving van belastingrichtlijnen. GTM biedt een gestroomlijnde oplossing voor chauffeurs-identificatie, zowel voor vaste als wisselende berijders. GTM integreert uw bestaande (bedrijfs-) passen en/of tags zodat u met één systeem kan werken.

De privé-zakelijk schakelaar van GTM is een fysieke of digitale schakelaar die privé en zakelijke ritten onderscheidt. De schakelaar voldoet aan de eisen van de belastingdienst en AVG. Ook is het mogelijk om de schakelaar uit te breiden met woon-werk stand zodat u ook aan de CO2-Rapportage kunt voldoen. 

Tempertatuursensoren bieden live inzicht in de temperatuur die gemeten word bij een specifiek onderdeel van uw voertuig, trailer, materieel of machine. Deze temepratuurregistratie kan worden gebruikt voor live waarschuwingen, onderhoud en rapportages. 

Chauffeursverificatie helpt bedrijven om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde chauffeurs voertuigen besturen. De oplossing van GTM draagt bij aan efficiëntie en veiligheid van het wagenpark en garandeert de verplichte chauffeursregistratie. 

Power Take-Off (PTO) is een systeem dat mechanische kracht uit een voertuig of machine haalt om andere apparatuur aan te drijven. PTO informatie in de rapportages en meldingen bied bedrijven voordelen op het gebied van efficiëntie, productiviteit, voorspellend onderhoud en data-gedreven besluitvorming.

Met een Ultra-interval worden routes van bijvoorbeeld zoutstrooiers, grasmaaiers,  of veegwagens tot op de meter nauwkeurig weergegeven. De automatische rittenregistratie is speciaal ontwikkeld voor objecten, materieel en voertuigen die zeer nauwkeurig gevolgd moeten kunnen rapporteren.

API’s maken ritregistratie efficiënter en nauwkeuriger door gegevens automatisch te synchroniseren tussen verschillende systemen. In het geval van rittenregistratie zijn dat bijvoorbeeld chauffeursgegevens en toegangspassen. Dit kan leiden tot een soepelere en nauwkeurigere ritregistratie, zonder menselijke tussenkomst. 

De Ritdoelen zijn nu ook een eis voor fiscale naleving, het zijn bijvoorbeeld de woon-werk kilometers. Ritdoelen bieden inzicht in de efficiëntie van ritten wat kan leiden tot kostenbesparing en betere besluitvorming. Bedrijven die aan deze eis willen voldoen kiezen voor GTM’s Ritdoelen-scanner.

Vragen of meer informatie?

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!