Onze systemen zijn uit te breiden met verschillende opties. Hieronder vind u een overzicht van enkele mogelijkheden.

Chauffeurs identificatie

Met deze optie kunt u gemakkelijk onderscheidt maken tussen de verschillende chauffeurs die op één voertuig rijden.

Temperatuur sensoring

Met de optie temperatuursensoring kunt u de actuele temperatuur binnen uw voertuig/trailer meten. Deze kan live worden bekeken en wordt in de rapportages weergegeven. 

PTO informatie

PTO (Power Take Off) staat voor het aan- en uitzetten van een installatie. Met behulp van de GTM PTO special wordt deze informatie verzameld en voor u inzichtelijk gemaakt.

PZ schakelaar

Maak onderscheid is de aard van de rit. Heeft de rit een zakelijk doel of is het een rit in privé tijd.

Besloten gebruikte groep

Online besloten gebruikersgroepen is de nieuwste oplossing die GTM aanbiedt. De verificatie vindt in dit geval online plaats. Waar bij offline besloten gebruikersgroepen de autorisatie in de module plaatsvindt, gaat het bij online besloten gebruikersgroepen dus via het web.

Korte interval

De gereden routes van bijvoorbeeld zoutstrooiers worden met behulp van de GTM Ultra-interval tot op de meter nauwkeurig weergegeven. Deze automatische rittenregistratie is speciaal ontwikkeld voor alle objecten, machines en voertuigen die zeer nauwkeurig gevolgd moeten worden.

Meer informatie over de opties of vragen over andere mogelijke opties? Neem gerust contact met ons op en wij denken met u mee over de mogelijkheden. 

Vragen of meer informatie?

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!