Over GTM

Global TrackMarks (GTM) is gespecialiseerd op het gebied van tracking & tracing, rittenregistratie en fleetmanagement. Wij zijn al sinds 2006 actief in deze branche en zijn daarmee een ervaren speler op de markt.

Global TrackMarks gaat voor betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en technologische innovaties. Zodat u altijd alles onder controle heeft, waar ook ter wereld!


foto pand

Waarom Global Trackmarks?

Enkele punten waarom u kiest voor GTM.

  • Gecertificeerd met het Keurmerk RitRegistratieSystemen (voor de Ultimum & Premium module)
  • Europese E-keur
  • SSL-certificaat


Portaal toegang
  • Onafhankelijk leverancier (levert uitsluitend uitgebreid geteste producten)
  • Modules van Europees fabricaat
  • 24/7 online toegang tot GTM Web


  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Voldoet aan de eisen van Belastingdienst


Belastingdienst

Wij zijn hier om te helpen

Maar wat doet GTM nu precies?

GTM verzorgt ritregistratiesystemen voor uw wagenpark, die online zijn te volgen.

Onze online portal (GTM Cloud) is 24/7 bereikbaar om uw voertuigen te volgen en detailinformatie te bekijken. Fiscale rittenregistraties ontvangt u automatisch in de mail zodat u bij een controle van de belastingdienst de ritgegevens netjes op orde heeft.

GTM’s rittenregistratie is fiscaal geborgd door het keurmerk ritregistratiesystemen. Zo weet u zeker dat de registraties aan de belastingnormen voldoen, de privacyregels worden gevolgd en fraude onmogelijk is. Het KRRS-keurmerk zegt helaas niets over de kwaliteit van de black box. Omdat betrouwbaarheid een kernwaarde is van GTM gebruiken wij altijd apparatuur die uitvoerig is getest en van Europese (vaak Nederlandse) kwaliteit is. Zo bent u zeker van een hoogwaardige combinatie van apparatuur en software voor jarenlange zorgeloze registraties.


Hoe doen wij dat?


Voor het automatiseren van de voertuigen plaatsen wij een zogenaamde black box in uw bedrijfsauto’s. Dit zwarte kastje is een soort modem dat ervoor zorgt dat alle ritteninformatie uit de auto verzonden wordt naar het online portal waardoor u live inzicht (ook wel track & trace genoemd) heeft in de voertuigen. De versleutelde datagegevens worden verstuurd naar de GTM-servers.

De bestuurder hoeft niets te doen. De voertuig gegevens worden live verstuurd en de fiscale ritregistratie wordt automatisch bijgehouden.


Waarom doen wij dat?

Wanneer uw werknemer aan het rijden is of bezig is met een klus wilt u hem natuurlijk niet onnodig storen om te vragen waar hij of zij is, en misschien in de buurt is voor een volgende klus. Voor dit tijdrovende proces hebben wij de oplossing.

Daarnaast zijn buitendiensten heel veel tijd kwijt aan het registreren van hun fiscale rittenregistratie. Berijder, begin-en eindadres, postcode, gereden kilometers per rit, begin en einde kilometerteller moeten allemaal geregistreerd worden om geen naheffing van de belastingdienst te krijgen. Ondanks het bijhouden van zo’n papieren rittenregistratie ontvangen bedrijven nog steeds een fiscale boete omdat de kilometerstanden niet kloppen of niet logisch opvolgen in de rittenregistratie. Duizenden Euro’s boete als gevolg hiervan zijn eerder regel dan uitzondering waardoor veel ondernemers en bestuurders hiervoor een veilige en gemakkelijke oplossing zoeken.

Onze missie: betrouwbaarheid en gemak

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006 staat één ding als een paal boven water. Kwaliteit vertaalt zich in lange termijn relaties met onze klanten. Gemak vertaalt zich door weinig druk op onze helpdesk.

Dit is dan ook de reden waarom GTM continu innoveert in specifieke fleet management oplossingen om uw organisatie te ondersteunen bij het aansturen van uw buitendienst en de fiscale rittenregistratie te borgen.

Vragen of meer informatie?

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!