De GTM Zepto is de kleinste module van Global TrackMarks. Het live traceren van mensen of objecten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

GTM Zepto track en trace systeem is uitermate geschikt voor:

  • Het volgen van vrachten en pakketten
  • Het traceren van machines
  • Brommers, scooters en motoren
  • Proefritten van auto’s
  • Personal tracking
  • Kostbare objecten
  • Huurauto’s


De module, met een grootte van 7 bij 3,5 centimeter, bevat gps-antenne, GPRS antenne en een back-up batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat deze module ook mobiel te gebruiken is.

Door het gebruik van GPS (Global Positioning System) en GPRS (voor de verzending van de gegevens naar de centrale GTM-server) weet u direct waar het te volgen object zich bevindt. Via onze website kunt u overal ter wereld, direct inloggen op uw beveiligde internetportaal.


De GTM Zepto is direct inzetbaar zonder montage!

De module is uitermate geschikt voor onder andere:

Motor

Motor

Motoren maar ook brommers en scooters kunnen getraceerd worden met de Zepto module. Vanwege de grootte van de module is het gemakkelijke te gebruiken.

Personenauto

Huur auto’s

Verhuurt u auto’s en wilt u deze geen moment kwijtraken? Met de Zepto module hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Omdat de module geen installatie nodig heeft kunt u de module voor elk voertuig gebruiken.

Bestelbus

Vrachten en pakketten

Al uw zendingen volgen wat hun eindbestemming dan ook is. Met de Zepto module kunt u altijd zien of de uw zendingen op tijd aankomen.

GTM staat voor u klaar

Het inbouwen van de GTM Zepto module is gemakkelijk zelf te doen, er is namelijk geen installatie nodig. Na bestelling wordt de module direct gebruik klaar gemaakt voor u en in uw online omgeving toegevoegd en getest,  zo is uw portaal direct voorzien is van de juiste informatie. Uw online omgeving is 24/7 bereikbaar via verschillende apparaten. In uw online omgeving kunt u gemakkelijk de rapportage aanvragen van uw voertuigen. Zo ziet u in één oogopslag de start- en stoptijden van de ritten, welke chauffeur er gereden heeft en hoe lang de auto heeft stilgestaan. Het is tevens mogelijk om verschillende uitzonderen in rapportvorm toegestuurd te krijgen. De rapportages kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar u gestuurd worden.