Wat is de klantbeleving?

Enkele van onze klanten vertellen hun klantbeleving.

GGZ NHN

Medewerkers van zijn zeer klantvriendelijk.Er wordt aan alle kanten meegedacht om samen met de klant te komen tot een optimale oplossing.Systeem is erg gebruiksvriendelijk en ik kan alle info eruit die ik wil hebben.Specifieke vragen worden snel opgepakt en er wordt snel gewerkt naar een klantgerichte oplossing.Wij werken nu al meer dan 5 jaren samen met GTM. Dit tot ieders tevredenheid.

Wonen Breburg

Global TrackMarks is een bedrijf met uitstekende service. Als klant ben je snel geholpen. Medewerkers zijn behulpzaam en die weten waar ze over hebben!Global TrackMarks – jullie zijn goed bezig, ga zo door..!

Bureau de wit

Zijn al jaren voorzien van GTM blackbox en zijn super tevreden!!!De voorbereiding voor het plaatsen van alle 110 auto`s ging super zonder problemen, nieuwe update`s zijn ook snel voorhanden en opnieuw geimplanteerd!

Stroom opwaarts

GTM is adequaat in het oplossen van eventuele problemennu komen deze zelden voor maar als ze er zijn worden deze geweldig opgelostevenals benodigdheden zijn snel verzonden en aangekomen (Keys)ons bedrijf vaart hier wel bij