De robuuste en waterdichte modules van de GTM Solid familie zijn speciaal gemaakt voor toepassingen voor o.a. werkmateriaal, trailers en containers.

GTM Solid Track en Trace in het kort:

Beveiliging

Wanneer u werkmateriaal verhuurd hoeft u nooit meer bang te zijn dat u uw objecten kwijtraakt. Via het online portaal kunt u 24/7 zien waar uw objecten zijn.

Tevens kunt u zones instellen voor uw objecten. Gaat het object uit de door u vooraf bepaalde zone dan krijgt u meteen een melding via SMS of mailalert.

Water- en stofdicht

Deze unit is water- en stofdicht, dit houdt in dat het apparaat gemakkelijk aan de buitenkant van een object geplaatst kan worden. Met deze robuuste behuizing is de GTM Solid de ultieme blackbox voor gebruik in weer en wind.

Sterke accu

De GTM Solid hoeft nooit opgeladen te worden!GTM Solid in het kort:

  • De nieuwste black box van GTM
  • De module is bedraad
  • Geheel naar uw wensen in te zetten
  • De module is te gebruiken aan de buitenkant van het voertuig
  • De modules worden in uw voertuigen onzichtbaar ingebouwd door onze vakkundige monteurs
  • Direct te zien in de GTM-Cloud


De module is uitermate geschikt voor onder andere:

Containers

Vervoerd u containers en wil u deze graag volgen? Met de object controle is dat geen probleem.

Vrachtwagens

De module is ook geschikt voor vrachtwagens. Liever in de aanhanger van de vrachtwagen? Geen probleem.

Werkmateriaal

Uw werkmateriaal kan voorzien worden van de object controle. Van graafmachines tot strooiwagens.

GTM staat voor u klaar

Het inbouwen van de systemen doen wij op de door u gewenste locatie. Onze professionele monteurs nemen binnen 3 werkdagen contact met u op na uw bestelling. Zij spreken samen met u de datum en tijd af wat u uitkomt voor de montage van de GTM module. Tijdens de inbouw testen de monteurs of alles naar behoren werkt en geven zij de informatie door over het voertuig zodat het portaal direct voorzien is van de juiste informatie. Uw online omgeving is 24/7 bereikbaar via verschillende apparaten. In uw online omgeving kunt u gemakkelijk de rapportage aanvragen van uw voertuigen.  Zo ziet u in één oogopslag de start- en stoptijden van de ritten, welke chauffeur er gereden heeft en hoe lang de auto heeft stilgestaan. Het is tevens mogelijk om verschillende uitzonderen in rapportvorm toegestuurd te krijgen. De rapportages kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar u gestuurd worden.

Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!