Servicepakket Pro

Dataverzending en portaalgebruik

Voor de professionele gebruiker heeft GTM het Servicepakket Pro. Hiermee wordt u zelfs op de hoogte gesteld via SMS of e-mail op het moment dat er ongewenste gebeurtenissen zijn, zoals het rijden op bepaalde tijdstippen of het verlaten van een bepaalde zone.

Alle data wordt uit de voertuigen verzonden en is leesbaar in een beveiligd webportaal. Updates en firmware worden automatisch verstuurd naar de black boxen. De internetfaciliteiten kunnen zonder beperking worden gebruikt.


service pakketten pro

Het GTM Servicepakket Pro biedt de volgende functionaliteiten:

automatische rittenregistratie

Rittenregistratie was nog nooit zo eenvoudig. Direct nadat de module in het voertuig is gebouwd begint deze met het verzenden van de data. U kunt deze data dan ook direct terugvinden in het GTM Webportaal. Nooit meer die vervelende papiertjes die overal rondslingeren, maar direct overzicht in de gereden routes!

chauffeursidentificatie

Vanaf het Plus pakket is chauffeursidentificatie mogelijk. Met deze optie kunt u gemakkelijk onderscheidt maken tussen de verschillende chauffeurs die op één voertuig rijden.

e-mail rapportage

U kunt de rapportages eenvoudig in uw mailbox ontvangen. Per dag, per week of per maand, wat voor u het makkelijkst werkt. De rapportages kunt u in vier bestandsformaten ontvangen, namelijk; Excel, CSV, PDF en XLMS. Om het helemaal eenvoudig voor u te maken kunt u er zelf voor kiezen wie de rapportages mogen ontvangen.

ultra live tracking & tracing

Met het Plus servicepakket is ultra live tracking & tracing mogelijk. Hiermee kunt u direct al uw voertuigen/objecten volgen in het GTM Webportaal.

eigen gebruikers autoriseren

Met deze functie kunt u binnen uw bedrijf personen aanwijzen die toegang krijgen tot (bepaalde delen van) het GTM Webportaal. U kunt zelf kiezen wat zij wel en niet mogen zien, of ontvangen.

gescheiden rapportages

Met deze functie kunt u uw rapportages onderverdelen in een aantal opties. Zo kunt u aparte chauffeursrapportages ontvangen, of indien gewenst weekend- of nachtrapportages.

rule engine

Met de rule engine functie wordt u gealarmeerd bij ongewenste activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het starten van de motor na werktijden of het openen van de deur in het weekend. U ontvangt dan een SMS of e-mail met deze melding.

temperatuursensoring

Met de optie temperatuursensoring kunt u de actuele temperatuur binnen uw voertuig/trailer meten. Deze kan live worden bekeken en wordt in de rapportages weergegeven. 

Tevens inbegrepen:

PTO Machineregistratie

PTO (Power Take Off) staat voor het aan- en uitzetten van een installatie. Met behulp van de GTM PTO special wordt deze informatie verzameld en voor u inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand zien wanneer een kraan op een vrachtwagen wel of niet wordt gebruikt.

GTM Webservice

Deze dienst van Global TrackMarks maakt het mogelijk om nog sneller uw administratie te voldoen. Omdat wij begrip hebben dat sommige bedrijven niet met meerdere software programma’s door elkaar willen werken is de GTM Webservice ontwikkeld. De rapportages worden direct gecombineerd met uw eigen backoffice software, zodat u gelijk uw ritten kunt registreren in het programma waar u mee werkt .

Web Based

De oplossingen van Global TrackMarks vragen geen software installatie. Via een beveiligde verbinding heeft u direct toegang tot het beveiligde GTM Webportaal. Alle data wordt door Global TrackMarks opgeslagen en rittendata wordt ook door GTM bewaard.

GPRS Telecommunicatie

In alle modules van Global TrackMarks bevindt zich een SIM-kaart. Dankzij deze SIM-kaarten is live communicatie tussen module en GTM Webportaal mogelijk. De SIM-kaarten maken gebruik van het KPN netwerk.

Live Verkeersinformatie

Met de live verkeersinformatie functie ziet u binnen het portaal wat er allemaal gaande is op de Nederlandse wegen. Zo kunt u met het inplannen van routes rekening houden met de files op de snelwegen. 

Vragen of meer informatie?

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!