De GTM Ultimum is de meest geavanceerde blackbox die u kunt wensen. Nederlands fabrikaat, super veilig en op afstand te beheren.

Ultimum Ritregistratiesysteem GTM is te combineren met:

Chauffeursidentificatie

De GTM Chauffeursidentificatie werkt ook met de toegangscontrole tags van uw bedrijf. Wanneer u al gebruik maakt van een dergelijk systeem kan Global TrackMarks deze tags bruikbaar maken voor in de voertuigen. Zo houden al uw medewerkers één sleutel voor de toegang tot uw bedrijf en voertuigen.

Privé/zakelijk-schakelaar

Een privé/zakelijk-schakelaar geeft de aard van een rit aan. Zo kunt u op het moment dat u een rit gaat maken de schakelaar op privé of zakelijk zetten. Deze special vloeit voort uit de wensen van de berijders. Door de privé-ritten te maskeren is de privacy van de werknemer gewaarborgd. Zo ziet u in de rapportages niet meer de adressen waar werknemers in eigen tijd naar toe rijden.

Temperatuursensoring

Wilt u exact weten wat de live temperatuurstatus is binnen uw voertuig? Dat kan! Met de GTM Temperatuurstatus special heeft u deze gegevens ten alle tijden direct bij de hand.


De black box in het kort:

  • Het Ultimum ritregistratiesysteem is de meest geavanceerde black box van GTM
  • De module is van Nederlandse makelij
  • Geheel naar uw wensen in te zetten
  • De module is goedgekeurd met het Keurmerk RitRegistratiesystemen
  • De modules worden in uw voertuigen onzichtbaar ingebouwd door onze vakkundige monteurs
  • Direct te zien in de GTM-Cloud


De module is uitermate geschikt voor onder andere:

bestelbus

Alle ritten worden nauwkeurig bijgehouden zodat u altijd en overal kunt zien waar uw chauffeurs zijn (track&trace), rittenregistratie volgens de eisen van de belastingdienst, chauffeursherkenning bij iedere rit via eigen pas. Gekoppeld alarmsysteem: bij alarmering direct melding aan de eigenaar.

Werk materiaal

Live positie, directe alarmeringen bij ongewenst gebruik of diefstal, werk-en draaiurenmeting zodat de productiviteit goed in beeld is.

Vrachtwagen

Live tracking van vrachten, live tracking van een (af)gekoppelde trailer, werkurenmeting, chauffeursherkenning, afwijkingen van vaste routes meteen gealarmeerd, en deur open-dicht sensor.

GTM staat voor u klaar

Het inbouwen van de systemen doen wij op de door u gewenste locatie. Onze professionele monteurs nemen binnen 3 werkdagen contact met u op na uw bestelling. Zij spreken samen met u de datum en tijd af wat u uitkomt voor de montage van de GTM module. Tijdens de inbouw testen de monteurs of alles naar behoren werkt en geven zij de informatie door over het voertuig zodat het portaal direct voorzien is van de juiste informatie. Uw online omgeving is 24/7 bereikbaar via verschillende apparaten. In uw online omgeving kunt u gemakkelijk de rapportage aanvragen van uw voertuigen. Zo ziet u in één oogopslag de start- en stoptijden van de ritten, welke chauffeur er gereden heeft en hoe lang de auto heeft stilgestaan. Het is tevens mogelijk om verschillende uitzonderen in rapportvorm toegestuurd te krijgen. De rapportages kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar u gestuurd worden.

Voorzien van certificaat KRRS

Wanneer u kiest voor rittenregistratie van GTM bent u verzekerd van kwaliteit. Het GTM ultimum ritregistratiesysteem is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit betekent dat het Ultimum systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Kiest u voor de ultimum, dan krijgt u het keurmerkcertificaat ritregistratie, uitgegeven door Keurmerk RitRegistratieSystemen erbij. Hierdoor bent u dus verzekerd van een kwalitatief product!