Met het GTM Premium ritregistratiesysteem wordt de registratie van uw zakelijke ritten kinderspel!

GTM Premium Ritregistratiesysteem is te combineren met:

Chauffeursidentificatie

Met de GTM Chauffeursidentificatie weet u altijd welke chauffeur er heeft gereden. De chauffeursreader kan in elk voertuig worden gemonteerd en de chauffeursbutton is direct in elk voertuig te gebruiken. De GTM Chauffeursbutton is zo klein dat die aan de sleutelbos kan worden vastgemaakt.

Privé/zakelijk-schakelaar

Een privé/zakelijk-schakelaar geeft de aard van een rit aan. Zo kunt u op het moment dat u een rit gaat maken de schakelaar op privé of zakelijk zetten. Deze optie vloeit voort uit de wensen van de berijders. Door de privé-ritten te maskeren is de privacy van de werknemer gewaarborgd. Zo ziet u in de rapportages niet meer de adressen waar werknemers in eigen tijd naar toe rijden.

Europees E-keur

Elektronica voorzien van dit keurmerk mag worden gebruikt in objecten zoals boten, auto’s en vrachtwagens. In een object zijn de omstandigheden steeds wisselend en vereisen daarom aanvullende kwaliteitseisen. De Premium module voldoet aan deze kwaliteitseisen.


De black box in het kort:

  • Alle ritten van uw voertuigen automatisch bijgehouden dankzij het live track en trace van het premium ritregistratiesysteem
  • De module wordt professioneel en onzichtbaar in het door uw gewenste mobiele object ingebouwd
  • De module communiceert rechtstreeks met de GTM-Cloud waar u 24/7 toezicht heeft op al uw mobiele objecten
  • Dankzij het uitgebreide geheugen, bent u altijd verzekerd van een kloppende rittenregistratie
  • Service op afstand is ook geen probleem, dit omdat de module volledig op afstand instelbaar is
  • Direct te zien in de GTM-Cloud


De module is zeer geschikt voor onder andere:

Bestelwagen 0 kilometer verklaring

bestelwagen

Handige fiscale rittenregistratie direct in uw mailbox, rij-en werktijden exact in beeld. Chauffeursherkenning zodat overtredingen kunnen worden achterhaald.

Personenauto

personenauto

Betrouwbare fiscale rittenregistratie, chauffeursherkenning met gemakkelijke key.

Bestelbus

bestelbus

Betrouwbare fiscale rittenregistratie, chauffeursherkenning met gemakkelijke key, gemakkelijke uitzonderingsrapportage zodat onregelmatigheden separaat worden gerapporteerd.

GTM staat voor u klaar

Het inbouwen van de systemen doen wij op de door u gewenste locatie.  Onze professionele monteurs nemen binnen 24 uur contact met u op na uw bestelling. Zij spreken samen met u de datum en tijd af wat u uitkomt voor de montage van de GTM module. Tijdens de inbouw testen de monteurs of alles naar behoren werkt en geven zij de informatie door over het voertuig zodat het portaal direct voorzien is van de juiste gegevens. Uw online omgeving is 24/7 bereikbaar via verschillende devices. In uw online omgeving kunt u gemakkelijk de rapportage aanvragen van uw voertuigen. Zo ziet u in één oogopslag de start- en stoptijden van de ritten, welke chauffeur er gereden heeft en hoe lang de auto heeft stilgestaan. Het is tevens mogelijk om verschillende uitzonderen in rapportvorm toegestuurd te krijgen. De rapportages kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar u gestuurd worden.

Voorzien van certificaat KRRS

Wanneer u kiest voor rittenregistratie van GTM bent u verzekerd van kwaliteit. Het GTM Premium ritregistratiesysteem is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit betekent dat het Premium systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Kiest u voor de Premium, dan krijgt u het keurmerkcertificaat ritregistratie, uitgegeven door Keurmerk RitRegistratieSystemen erbij!