Servicepakket Plus

Dataverzending en portaalgebruik

Wilt u uw voertuigen live kunnen volgen en direct de werktijden in beeld hebben, dan biedt het GTM Servicepakket  Plus zeer veel functies voor een scherpe prijs.

Alle data wordt uit de voertuigen verzonden en is leesbaar in een beveiligd webportaal. Updates en firmware worden automatisch verstuurd naar de black boxen. De internetfaciliteiten kunnen zonder beperking worden gebruikt.service pakketten plus

Het GTM Servicepakket Plus biedt de volgende functionaliteiten:

automatische rittenregistratie

Rittenregistratie was nog nooit zo eenvoudig. Direct nadat de module in het voertuig is gebouwd begint deze met het verzenden van de data. U kunt deze data dan ook direct terugvinden in het GTM Webportaal. Nooit meer die vervelende papiertjes die overal rondslingeren, maar direct overzicht in de gereden routes!

chauffeursidentificatie

Vanaf het Plus pakket is chauffeursidentificatie mogelijk. Met deze optie kunt u gemakkelijk onderscheidt maken tussen de verschillende chauffeurs die op één voertuig rijden.

e-mail rapportage

U kunt de rapportages eenvoudig in uw mailbox ontvangen. Per dag, per week of per maand, wat voor u het makkelijkst werkt. De rapportages kunt u in vier bestandsformaten ontvangen, namelijk; Excel, CSV, PDF en XLMS. Om het helemaal eenvoudig voor u te maken kunt u er zelf voor kiezen wie de rapportages mogen ontvangen.

Live tracking & tracing

Met het Plus servicepakket is ultra live tracking & tracing mogelijk. Hiermee kunt u direct al uw voertuigen/objecten volgen in het GTM Webportaal.

eigen gebruikers optimaliseren

Met deze functie kunt u binnen uw bedrijf personen aanwijzen die toegang krijgen tot (bepaalde delen van) het GTM Webportaal. U kunt zelf kiezen wat zij wel en niet mogen zien, of ontvangen.

gescheiden rapportages

Met deze functie kunt u uw rapportages onderverdelen in een aantal opties. Zo kunt u aparte chauffeursrapportages ontvangen, of indien gewenst weekend- of nachtrapportages.

rule engine

Met de rule engine functie wordt u gealarmeerd bij ongewenste activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het starten van de motor na werktijden of het openen van de deur in het weekend. U ontvangt dan een SMS of e-mail met deze melding.

Tevens inbegrepen:

Uitleg over portaal
Web based

De oplossingen van Global TrackMarks vragen geen software installatie. Via een beveiligde verbinding heeft u direct toegang tot het beveiligde GTM Webportaal. Alle data wordt door Global TrackMarks opgeslagen en rittendata wordt ook door GTM bewaard.

GPRS Telecommunicatie

In alle modules van Global TrackMarks bevindt zich een SIM-kaart. Dankzij deze SIM-kaarten is live communicatie tussen module en GTM Webportaal mogelijk. De SIM-kaarten maken gebruik van het KPN netwerk.

Live verkeersinformatie

Met de live verkeersinformatie functie ziet u binnen het portaal wat er allemaal gaande is op de Nederlandse wegen. Zo kunt u met het inplannen van routes rekening houden met de files op de snelwegen.

Communicatie met voertuigen

In het Plus pakket kunt u voor de optie GTM Connect kiezen. Deze optie biedt u de mogelijkheid om vanuit het GTM Webportaal te communiceren met de voertuigen. Snelberichten (korte, bondige teksten) of zelf geschreven teksten worden direct naar het gekoppelde navigatiesysteem gepusht.

Vragen of meer informatie?

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!