Applicaties

Ontdek de volledige oplossing

GTM Beheerders Portal

  • 24/7 Toegang: Altijd real-time toegang tot voertuiglocaties via computer, laptop of smartphone.
  • Chauffeurs Identificatie: Koppel chauffeurs aan sleutels of bestaande bedrijfspassen.
  • Geen Installatie Nodig: Eenvoudig en direct toegankelijk GTM web portaal voor wagenparkbeheer.
  • Periodieke Rapportages: Stel rapportages in voor wekelijkse, maandelijkse, jaarrapporten, of fiscale XML-bestanden, allemaal beschikbaar in het online portaal.

GTM Sub-Gebruikers Portal

Wanneer uw organisatie klant is bij Global TrackMarks, biedt ons systeem de mogelijkheid voor uw wagenparkbeheerder om u specifieke gebruikersrechten toe te wijzen. Deze op maat gemaakte rechten geven u de controle over wat u kunt beheren binnen de toegewezen mogelijkheden van de wagenparkbeheerder. Hierdoor kunt u uw wagenparkactiviteiten afstemmen op uw specifieke behoeften en vereisten, terwijl alles in lijn blijft met de normen van de Belastingdienst, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en het Keurmerk Ritregistratiesystemen (RRS).

GTM Chauffeurs Portal

Bij Global TrackMarks heeft uw toegewezen wagenparkbeheerder de capaciteit om op maat gemaakte toegangsrechten aan u toe te kennen. Hierdoor verkrijgt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw eigen ritgegevens op chauffeursniveau. U kunt niet alleen observaties toevoegen, maar tevens correcties doorvoeren indien nodig. Het belangrijkste is dat deze functionaliteit volledig voldoet aan de strikte normen en eisen van de Belastingdienst, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en het prestigieuze Keurmerk Ritregistratiesystemen (RRS). Dit garandeert een zorgvuldige en verantwoorde omgang met uw gegevens en draagt bij aan een nauwkeurige en rechtmatige rittenregistratie.

Masterkey App

Onze op maat gemaakte Masterkey App biedt een slimme oplossing voor noodsituaties. In geval van calamiteiten kan de beheerder voertuigen direct vrijgeven van de gebruikelijke verificatie die normaal in het voertuig plaatsvindt.


Wij begrijpen dat verificatie van chauffeurs van cruciaal belang is om te voldoen aan de eisen van instanties zoals de Belastingdienst. Met onze Masterkey App behoudt u die registratie, zelfs in noodgevallen.


Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ritdoel App

Optimaliseer Uw Ritten met de Ritdoel App


Onze op maat gemaakte Ritdoel App biedt chauffeurs de mogelijkheid om hun ritdoelen moeiteloos toe te wijzen. Daarnaast bieden wij ook hardwarematige oplossingen voor dit doel.


Of het nu via onze app is of met onze hardware, wij staan klaar om uw ritten te verbeteren en te vereenvoudigen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Ontdek hoe Global TrackMarks uw wagenparkbeheer kan verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke demo en meer informatie.

Samen zorgen we voor efficiënter en nauwkeuriger wagenparkbeheer.