Premium ritregistratie

De D-Tag, een doelgericht product van Global TrackMarks, waarmee het beheer van uw kleinere bedrijfsmiddelen moeiteloos is. De D-Tag biedt een specifieke functie: uw activa in real-time volgen en beheren.

GTM D-Tag werk in combinatie met het GTM Premium Ritregistratiesysteem:

Eenvoudige Activering

De D-Tag kan moeiteloos worden geactiveerd en aan uw waardevolle activa worden bevestigd.

Locatie Tracking

Volg de locatie van activa, zoals: gereedschap, materialen en apparatuur in real-time om verlies en diefstal te minimaliseren.

Efficiënt Beheer

Beheer uw activa met precisie en verbeter de algehele efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten.

Veilige Integratie

De D-Tag integreert naadloos met het GTM Premium Ritregistratiesysteem, zodat u al uw activa op één platform kunt beheren.

De D-Tag: Slimme asset tracking voor uw bedrijf


De D-Tag is een slimme asset tracking-oplossing die uw waardevolle activa nauwkeurig en real-time kan volgen. Of het nu gaat om gereedschap, materialen of apparatuur, met de D-Tag heeft u altijd de controle over uw activa.


De D-Tag is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Plaats de tag op uw activa en volg ze vervolgens op afstand via de D-Tag-app. De app geeft u de exacte locatie van uw activa weer, evenals andere belangrijke informatie, zoals de status en de batterijduur.


De D-Tag biedt een aantal voordelen, waaronder:


• Verbeterde asset tracking

• Betere assetbeheer

• Minder verlies

• Hogere efficiëntie


Ontdek de kracht van slimme asset tracking met de D-Tag van Global TrackMarks.

Dit product is geschikt in combinatie de GTM Premium Ritregistratiesysteem


De GTM D-Tag logt via het GTM Premium Ritregistratiesysteem naar het GTM Portal.

De D-tag is geen Standalone GPS oplossing, het dient een ander doel. 

Voornamelijk wanneer het voertuig met het materiaal waar de D-Tag op zit ergens uitlaad en bijvoorbeeld het materieel achterlaat zal het duidelijk te zien zijn dat het materiaal niet is meegenomen. 

Zo kunt u precies zien waar het materiaal achtergebleven is.

Deze data word gekoppeld aan het voertuig dat het bij zich had, dit gaat volledig automatisch, en daarmee is het o.a. gekoppeld aan de chauffeur van het voertuig

Zo ziet u eenvoudig, waar het materiaal is, wie het heeft en of het op de locatie is waar het hoort te zijn. 

GTM staat voor u klaar

Het inbouwen van de systemen doen wij op de door u gewenste locatie.  Onze professionele monteurs nemen binnen 24 uur contact met u op na uw bestelling. Zij spreken samen met u de datum en tijd af wat u uitkomt voor de montage van de GTM module. Tijdens de inbouw testen de monteurs of alles naar behoren werkt en geven zij de informatie door over het voertuig zodat het portaal direct voorzien is van de juiste gegevens. Uw online omgeving is 24/7 bereikbaar via verschillende devices. In uw online omgeving kunt u gemakkelijk de rapportage aanvragen van uw voertuigen. Zo ziet u in één oogopslag de start- en stoptijden van de ritten, welke chauffeur er gereden heeft en hoe lang de auto heeft stilgestaan. Het is tevens mogelijk om verschillende uitzonderen in rapportvorm toegestuurd te krijgen. De rapportages kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar u gestuurd worden.

Portaal toegang
certificaat keurmerk

Voorzien van certificaat KRRS

Wanneer u kiest voor rittenregistratie van GTM bent u verzekerd van kwaliteit. Het GTM Premium ritregistratiesysteem is voorzien van het  Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit betekent dat het Premium systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Kiest u voor de Premium, dan krijgt u het keurmerkcertificaat ritregistratie, uitgegeven door Keurmerk RitRegistratieSystemen erbij!