Gereedschap

Eenvoudig gereedschapsbeheer ondersteund door gedetailleerde tracking via Track & Trace

Ontdek de D-Tagde super kleine chip die uw gereedschap verbind met uw  Track & Trace systeem. Het biedt u de mogelijkheid om uw waardevolle gereedschap overzichtelijker te volgen en beter te beheren als ooit tevoren!


Met gedetailleerde registratie van gereedschap krijgt u live inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van uw gereedschap via het GTM Portal en geeft dit weer in periodieke rapportages. Dit helpt kosten te besparen door verlies, diefstal of ongeoorloofd gebruik te minimaliseren.


De geavanceerde Passen & Tags-functionaliteit voor de chauffeursidentificatie dat u al registreert met de verplichte rittenregistratie voor de belastingdienst geeft dan tegelijk met de D-Tag een nauwkeurig beeld van uw gereedschappen, zo weet u altijd waar uw gereedschap zich bevindt en wie het gebruikt.


Daarnaast biedt het GTM Portal uitzonderingsrapportages en live-meldingen, waardoor u snel kunt reageren op afwijkingen, ongeautoriseerd gebruik van uw gereedschap kunt voorkomen en bij het kwijtraken of diefstal weet u waar u moet zoeken.


Met Track & Trace heeft u in real-time volledig locatie-inzicht van al uw gereedschappen, wat bijdraagt aan een optimale inzet en efficiëntie van uw bedrijfsmiddelen.


Begin vandaag nog met het verbeteren van uw gereedschapsbeheer.


Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de implementatie van deze oplossing, waardoor u uw gereedschap efficiënter kunt inzetten en de controle kunt behouden over uw waardevolle bedrijfsmiddelen.