Machines

Meer dan het traceren, opsporen en het optimaliseren van machineverhuur!

“PTO-koppelingen en BI voor slimmer machinemanagement, Start vandaag met data-gedreven besluitvorming”

Ontdek hoe op maat gekoppelde Track & Trace bijdraagt aan de Business intelligence (BI). Het biedt u de mogelijkheid om uw waardevolle machines nauwkeurig te volgen, te beheren en belangrijke inzichten uit te krijgen, onder andere spelen cruciale PTO (Power Take-Off) koppelingen daar een rol in.


Met gedetailleerde data van de machinewerking, inclusief PTO-activiteiten, krijgt u naast inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van uw machines ook cruciale gegevens van bijvoorbeeld bewegende delen van de machine.

Dit gaat verder dan standaard volgen en stelt u bijvoorbeeld in staat om te anticiperen op ” voorspellend onderhoud“.


Eventuele identificatie of verificatie via de  Passen & Tags-functionaliteit is hier ook mogelijk toe te passen voor het gebruik van machines en koppelt hiermee het gebruik met onder andere de PTO-koppelingen aan de registratie, zodat u altijd weet waar uw machines zich bevinden, wie deze gebruikt en hoe deze functioneren. Dit vermindert fouten in de operatie en maximaliseert de efficiëntie.


Het GTM Portal bied u  uitzonderingsrapportages en live-meldingen, waardoor u snel kunt reageren op afwijkingen, op het gebruik van machines en de informatie die u haalt uit de PTO-koppelingen.


Met real-time locatie-inzicht en alle gegenereerde data van uw machines inclusief de status van PTO-koppelingen, kunt u proactief anticiperen op onderhoudsbehoeften, optimalisatiemogelijkheden en operationele efficiëntie.

Dit draagt bij aan een optimale inzet, efficiëntie en verlengde levensduur van uw bedrijfsmiddelen.Begin vandaag nog met het verbeteren van uw machinemanagement en het implementeren van data-gedreven besluitvorming.


Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de implementatie van deze oplossing, waardoor u uw machines efficiënter kunt inzetten en de controle kunt behouden over uw waardevolle bedrijfsmiddelen.