Materieel

Bescherm uw activa, verminder kosten, optimaliseer verhuur en vind uw eigendommen snel terug met Track & Trace

Ontdek hoe  op maat gekoppelde  Track & Trace bijdraagt aan de  Business intelligence (BI). Het biedt u de mogelijkheid om uw waardevolle materieel nauwkeurig te volgen, te beheren en belangrijke inzichten uit te krijgen,  PTO (Power Take-Off) kunnen hier voor u een rol in spelen.

 Dit helpt kosten te besparen door verlies, diefstal of ongeoorloofd gebruik te minimaliseren.


Met gedetailleerde informatie van het materieel, inclusief PTO-activiteiten, krijgt u naast inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van uw machines ook cruciale gegevens van bijvoorbeeld bewegende delen van het materieel.

Dit gaat verder dan standaard volgen en stelt u bijvoorbeeld in staat om te anticiperen op ” voorspellend onderhoud“.


Eventuele  identificatie of verificatie via de  Passen & Tags-functionaliteit is hier ook een mogelijke toepassing voor het gebruik van machines en koppelt hiermee het gebruik met onder andere de PTO-koppelingen aan de registratie, zodat u altijd weet waar uw materieel zich bevind, wie deze gebruikt en hoe uw materieel functioneert.

Dit verbetert uw inzicht op het gebruik, beschikbaarheid en maximaliseert de efficiëntie.


Het  GTM Portal bied u  uitzonderingsrapportages en  live-meldingen, waardoor u snel kunt reageren op afwijkingen, ongeautoriseerd gebruik en eventuele informatie die u haalt uit de PTO-koppelingen.


Met real-time locatie-inzicht, gekoppelde gebruiker op uw materieel inclusief de status van PTO-koppelingen, kunt u proactief anticiperen op onderhoudsbehoeften, optimalisatiemogelijkheden en operationele efficiëntie.

Dit draagt bij aan een optimale inzet, efficiëntie en verlengde levensduur van uw bedrijfsmiddelen.


Begin vandaag nog met het verbeteren van uw materieelmanagement en het implementeren van  data-gedreven besluitvorming.Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de implementatie van deze oplossing, waardoor u uw machines efficiënter kunt inzetten en de controle kunt behouden over uw waardevolle bedrijfsmiddelen.