Voertuigen

Voldoe aan uw verplichte fiscale ritregistratie en houd voertuigen altijd in zicht via Track & Trace

Ontdek hoe ons ritregistratiesysteem met keurmerk voor voertuigen uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Met nauwkeurige registratie van zakelijke kilometers en volledige naleving van de AVG-wetgeving, zorgt ons systeem ervoor dat u belastingverplichtingen gemakkelijk en correct kunt berekenen.

Tegelijkertijd respecteert het de privacy van uw chauffeurs en beheert het uw wagenpark op een efficiënte en kosteneffectieve manier.


Met ons keurmerk Ritregistratie zijn gegevensbescherming en bewezen technologieën een feit, u kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn en dat uw bedrijf voldoet aan alle regelgeving.

Onze geavanceerde Passen & Tags-functionaliteit maakt nauwkeurige identificatie van chauffeurs mogelijk, waardoor fouten in de registratie tot een minimum worden beperkt en voldoen aan de belastingeisen.


Met ritdoelen en uitzonderingsrapportages heeft u volledige rapportages over de rittenregistratie, en ons systeem biedt gedetailleerde inzichten in privé- en zakelijke- kilometers,   woon-werk kilometers en brandstofverbruik, wat bijdraagt aan kostenbeheersing.

Bovendien biedt het volgen van voertuigen via Track & Trace volledig locatie-inzicht in real-time met de mogelijkheid om live meldingen te ontvangen.


Aan de slag gaan met ritregistratie was nog nooit zo eenvoudig.

Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de implementatie van deze efficiënte oplossing die uw bedrijfsactiviteiten zal optimaliseren en uw wagenparkbeheer naar een hoger niveau zal tillen.