Nauwkeurige Woon-Werk Kilometers

Leaseauto Ritregistratie

Woon-Werk Kilometers: Nauwkeurigheid voor Fiscale Zekerheid


In de wereld van belastingen en wagenparkbeheer, worden woon-werk kilometers steeds belangrijker. De belastingdienst vraagt niet alleen naar het totale plaatje, maar ook naar de specifieke kilometers die u dagelijks aflegt tussen uw huis en werkplek.


Waarom deze aandacht voor woon-werk kilometers?


Het antwoord is eenvoudig: nauwkeurigheid en naleving. Uw belastingverplichtingen zijn gebaseerd op gedetailleerde informatie, privé-zakelijk en inclusief woon-werk kilometers. Maar daar stopt het niet. Voor sommige situaties zijn zelfs specifieke regels van toepassing:


Openbaar Vervoer: Reist u met het openbaar vervoer?

Onder bepaalde voorwaarden kunt u een vast bedrag aftrekken van uw inkomen. Maar let op, dit bedrag verschilt van de werkelijke kosten.


Eigen Vervoer: Gaat u met eigen vervoer naar uw werk?

Hier geldt een maximale onbelaste vergoeding per kilometer. Houd deze in gedachten als u wilt optimaliseren.


Bestelauto van de Werkgever: Rijdt u in een (bestel)auto van uw werkgever?

De regeling ‘Privégebruik auto van de werkgever’ heeft gevolgen voor uw loon en belasting.

“Woon-Werk Kilometers: Belastingdienst’s Nieuwe Maatstaf.”

GTM herkent de groeiende behoefte aan nauwkeurige woon-werk kilometerregistratie

Het voldoet aan de eisen van de belastingdienst, maar ook praktisch inzetbaar is voor uw bedrijf. Onze oplossingen gaan verder dan enkel het vastleggen van kilometers.

We bieden hardware en software oplossingen die uw woon-werk kilometers en andere  ritdoelen nauwkeurig in kaart brengen.

Of het nu gaat om het bewijs voor belastinginspecteurs, optimalisatie van kosten, of het verkrijgen van diepgaand inzicht in uw reispatronen, GTM heeft de expertise om uw wagenparkbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Wilt u de woon-werk kilometers en uw ritregistratie effectiever beheren?

Onze oplossingen staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe GTM uw reis naar fiscale zekerheid en operationele efficiëntie kan sturen.