fleet management

Fleet management, ofwel wagenparkbeheer, wordt steeds belangrijker. Wagenparkbeheerders hebben vaak verschillende administratieve werkzaamheden die tegenwoordig volledig geautomatiseerd kunnen zijn. De rittenregistratiesystemen van Global TrackMarks hebben vele functionaliteiten die uw bedrijf kunnen helpen op het gebied van fleet management. U krijgt een accurate blik over het wagenpark, het personeel en de levensduur van uw vloot. Op deze pagina leest u alles wat Global TrackMarks voor u kan betekenen op het gebied van fleet management.

fleet management via Global Trackmarks

Dankzij de systemen zijn er vele mogelijkheden omtrent fleet management. U leest hier de verschillende onderdelen met daarbij de voordelen dankzij de systemen van Global TrackMarks.

wagenparkbeheer

Het beheren van het wagenpark met de systemen van Global TrackMarks is eenvoudig en u zorgt ervoor dat tijdrovende administratieve processen worden geautomatiseerd. Daarbij zorgen ze voor een sluitende rittenregistratie die voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst.

efficiëntie

Dankzij de black boxen fleet management van Global TrackMarks kunt u efficiënter te werk gaan. Het zorgt voor minder randzaken waardoor u sneller kunt schakelen. Losse papiertjes, onduidelijke telefoontjes of twijfelachtige verhalen zijn verleden tijd.

webportaal GTM

Wanneer u kiest voor een van de systemen van Global TrackMarks krijgt u ook toegang tot de webportaal van Global TrackMarks. Hierdoor kunt u altijd de up-to-date informatie vinden wat betreft het fleet management.

indetificatie van de chauffeurs

Dankzij de ritregistratie systemen van Global TrackMarks krijgt u meer inzicht op uw chauffeurs. De chauffeurs binnen uw organisatie krijgen allemaal een persoonlijke tag zodat u kunt zien wie er wanneer zich achter het stuur bevindt. Hierdoor kunnen vreemden niet uw bedrijfswagens gebruiken dankzij besloten chauffeursgroepen.

kiezen voor GTM

Wagenpark beheer en de gebruikte software raakt steeds meer ingeburgerd. Het bedrijfsleven maakt er al veel gebruik van en bijna iedereen kent wel GPS en track en trace. Maar toch zijn er nog bedrijven en mensen die terughoudend zijn als het aankomt op het aankopen en implementeren van een dergelijk systeem. Een van deze bezwaren is dat werkgevers het gevoel kunnen krijgen dat ze de hele tijd in de gaten worden gehouden. Maar een dergelijk systeem is in de praktijk voornamelijk een hulpmiddel die zorgt dat werkgevers beter en prettiger werken. Een GPS systeem zal sneller wennen dan u zal denken. Doordat de software gebruiksvriendelijk is zal iedereen snel gebruik kunnen maken van de software.

Wilt u meer informatie over de diensten van Global TrackMarks? Neem dan direct contact op met onze specialisten en laat u informeren wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.


Vragen of meer informatie?

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!