fleetmanagement

Fleetmanagement, ook bekend als wagenparkbeheer , groeit in toenemende mate in belangrijkheid. Wagenparkbeheerders worden vaak geconfronteerd met diverse administratieve taken die nu volledig geautomatiseerd kunnen worden. De rittenregistratiesystemen van Global TrackMarks bieden uitgebreide functionaliteiten die uw organisatie kunnen ondersteunen bij efficiënt fleetmanagement . Hiermee verkrijgt u nauwkeurig inzicht in uw wagenpark, personeel en de levensduur van uw voertuigen. Op deze pagina ontdekt u hoe Global TrackMarks u kan bijstaan in uw fleetmanagementbehoeften.

fleetmanagement via Global Trackmarks

Met onze systemen openen zich talloze kansen binnen fleetmanagement. Ontdek hieronder de diverse aspecten en bijbehorende voordelen die onze Global TrackMarks-systemen met keurmerk RRS met zich meebrengen.

Het beheren van het wagenpark met de systemen van Global TrackMarks is eenvoudig en u zorgt ervoor dat tijdrovende administratieve processen worden geautomatiseerd. Daarbij zorgen ze voor een sluitende rittenregistratie die voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst .

Geavanceerde black boxen voor fleetmanagement biedt Global TrackMarks bied u de mogelijkheid om uw bedrijfsprocessen nog efficiënter te stroomlijnen. Dit resulteert in aanzienlijk minder afleiding door tijdrovende details, waardoor u zich snel kunt aanpassen en kunt afrekenen met losse papieren, verwarrende telefoongesprekken en dubieuze verklaringen .

Wanneer u besluit gebruik te maken van Global TrackMarks-systemen, krijgt u tevens toegang tot ons webportaal. Hiermee hebt u altijd direct toegang tot de meest actuele informatie met betrekking tot uw fleetmanagement.

Dankzij de ritregistratiesystemen van Global TrackMarks kunt u voldoen aan de verplichte chauffeursregistratie conform de AVG-wetgeving . Elke chauffeur in uw organisatie ontvangt een unieke identificatietag , waarmee u altijd kunt achterhalen wie wanneer achter het stuur zit. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk voor onbevoegden om uw bedrijfsvoertuigen te gebruiken, dankzij de instelling van afgesloten chauffeursgroepen.

kiezen voor GTM

Fleetmanagement en de bijbehorende software worden steeds meer geïntegreerd in het bedrijfsleven . Hoewel GPS en track en trace wijdverspreid zijn, zijn er nog steeds organisaties en individuen die aarzelen om dergelijke systemen aan te schaffen en te implementeren.

Een veelvoorkomend bezwaar is de zorg dat werkgevers voortdurend worden gemonitord . In de praktijk zijn deze systemen echter vooral bedoeld om werkgevers te ondersteunen en de werkervaring te verbeteren voor iedereen. En laten we eerlijk zijn, wie wil elke afgelegde rit handmatig registreren ?

U zult merken dat het gebruik van een GPS-systeem sneller went dan u denkt, mede dankzij de gebruiksvriendelijke software .

Wilt u meer informatie over de diensten van Global TrackMarks? Aarzel dan niet om

contact op te nemen met onze specialisten. Zij staan klaar om u te informeren over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Vragen of meer informatie?

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!